Alt Sokak takipçileri için bu sayfa genelde playlist paylaşma alanı olsada kimi zaman bu tarz şeylerin de bilgisini vemrek gerekiyor diye düşünüyoruz. 11 Ekim Pazar günü Lösemili çocukların tedavisi için geliri LÖSEV'e bağışlanacak bir etkinlik var. Etkinlik detayları aşağıda, geçen sezon "Bin Kalp Atışı"nı izlemiş birisi olarak bu etkinliği tavisiye ediyorum. Yardım yararına olduğunu da unutmamalı elbette...

Büyülü adımlar hayat veriyor…
LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı yararına, Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu seni seviyorum demenin yollarının sergilendiği “Bin Kalp Atışı” eseri ile ODTÜ’de sahne alıyor.

Kuruluşundan bu yana gençleri sanatla buluşturmak amacıyla çalışan ODTÜ Güzel Sanatlar Topluluğu bu yıl ilk organizasyonunu Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu’nun katkıları ile 6000’e yakın lösemili çocuk ve ailesini hayata bağlayan LÖSEV yararına yapıyor.

Gösteriden elde edilecek gelirin tamamı Türkiye'nin ilk ve tek Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE’de tamamen ücretsiz tedavi hizmeti veren LÖSEV’e bağışlanacak.

Gelin, hep birlikte ellerinden tutalım ve dansın büyüsü ile sağlıklı nesillerin temellerini atalım.

ODTÜ Güzel Sanatlar Topluluğu

0 comments: